Novosti

samoprocjena radno mjesto

Koji posao je za tebe?

Kako bismo mogli bolje savjetovati u izboru prikladnog posla u sektoru turizma i ugostiteljstva, pripremili smo upitnik-samoprocjenu!

zaposli se znanjem primjeri fotki

Nevidljivi invaliditet

Cilj kampanje Nevidljivi invaliditet je osvjestiti poslodavce da je on stvaran i da je potrebna daljnja edukacija kako bi se pružila podrška i razumijevanje zaposlenicima.

FB post - reklama za Ravnopravnost

Promjena počinje od nas

Pozivamo poslodavce i zaposlenike u odjelima za zapošljavanje da upišu besplatan i interaktivan e-Program Ravnopravnost na tržištu rada.

20230120_101841

Edukacija za računalnog operatera

Ponosni smo na naše polaznike koji ulažu trud i vrijeme kako bi unaprijedili svoja znanja i stekli kompetencije koje se traže u sektoru turizma i ugostiteljstva koji je rastući sektor s velikim potrebama za radnom snagom.

4

Radionice u Virovitici

Naše edukatorice, stručnjakinje i metorice za rad s osobama s invaliditetom – Ivančica Devčić i Gordana Katalenić – su u Virovitici održale individualna savjetovanja profesionalne orijentacije i radionicu grupne podrške za korisnike Udruge osoba s invaliditetom Inkluzija iz Virovitice.

windows-Bnl5yt3SNsM-unsplash

Računalni operater

Polaznici programa Računalni operater će steći stručna znanja i vještine potrebne za rad u sektoru turizma i ugostiteljstva, ali i općih računalnih znanja koja su potrebna u svim sektorima današnjeg digitalnog društva.