Besplatno individualno savjetovanje

INDIVIDUALNE RADIONICE ZA OSOBNI RAZVOJ

Osoba ste s invaliditetom koja treba stručnu podršku i profesionalno usmjeravanje kako bi se uključili u tržište rada? Nazovite naš besplatni info telefon 0800 300 033 i dogovorite individualno savjetovanje uživo ili preko telefona!

Naše edukatorice, stručnjakinje i metorice za rad s osobama s invaliditetom – Ivančica Devčić i Gordana Katalenić – su održale veliki broj individualnih savjetovanja, profesionalne orijentacije i radionice individualizirane podrške.

👉 Izrada profesionalnih planova i životopisa
👉 Mentoriranje i podrška
👉Samopoštovanje pokreće i poduzetništvo
👉Komunikacija i asertivno ponašanje
👉 Informacije o dostupnim internet servisima

I još mnogo toga!

Razgovarajte sa stručnjakinjama/mentorima za osobe s invaliditetom koje imaju iskustva u individualnom i grupnom radu s OSI. One će Vam dati informacije koje Vam trebaju ili Vas uputiti u pravom smjeru. Uz individualne, drže i grupne radionice podrške za korisnike udruženja osoba s invaliditetom.

info telefon: 0800 300 033
e-mail: zaposliseznanjem@gmail.com
Postavke privatnosti
Kada posjetite našu web stranicu, ona može pohraniti informacije putem vašeg preglednika iz određenih usluga, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Imajte na umu da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i uslugama koje nudimo.
Skip to content