Radionice u Virovitici

RADIONICE U VIROVITICI

Naše edukatorice, stručnjakinje i metorice za rad s osobama s invaliditetom – Ivančica Devčić i Gordana Katalenić – su u Virovitici održale individualna savjetovanja profesionalne orijentacije i radionicu grupne podrške za korisnike Udruge osoba s invaliditetom Inkluzija iz Virovitice.

Individualna savjetovanja profesionalnog usmjeravanja  su bila usmjerena na izradu profesionalnih planova temeljem provedenog anketiranja putem upitnika te davanja samopouzdanja prilikom traženja posla, a korisnici su dobili priliku za dodatno povezivanje članova udruge te su članovi međusobno dijelili dosadašnja iskustva s namjerom da se nadalje međusobno podržavaju u ostvarivanju ciljeva. Na kraju edukacije, korisnici su dobili informacije o internet servisima e-građani, e-porezna i e – bankarstvo.

Svi su upućeni da eventualna daljnja pitanja i pomoć zatraže na našem besplatnom info telefonu za osobe s invaliditetom 0800 300 033.

Trebate individualnu i/ili grupnu podršku za osobe s invaliditetom? Javite nam se!
Postavke privatnosti
Kada posjetite našu web stranicu, ona može pohraniti informacije putem vašeg preglednika iz određenih usluga, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Imajte na umu da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i uslugama koje nudimo.
Skip to content