Računalni operater

obrazovanje za računalnog operatera

 

Glavni cilj projekta Zaposli se znanjem 2 je povećanje zapošljivosti osoba s invaliditetom kroz obrazovanje i stručno osposobljavanje. Cilj nam je povećanje integracije OSI na tržište rada, s naglaskom na sektor turizma i ugostiteljstva koji je rastući sektor s velikim potrebama za radnom snagom.

U skladu s tim, Učilište Magistra je unaprijedilo svoj obrazovni program Računalni operater. Cilj nadogradnje programa obrazovanja je prilagodba programa osobama s invaliditetom za rad u turizmu. Tako će polaznici programa naučiti osnove iz:

  1. Rada na Windowsima
  2. Rad u Wordu, Excelu i PowerPointu
  3. Osnove o digitalnim platformama za rezervacije u turizmu
  4. Osnove o društvenim mrežama i promociji na njima

Vjerujemo da će polaznici steći stručna znanja i vještine potrebne za rad u sektoru turizma i ugostiteljstva, ali i općih računalnih znanja koja su potrebna u svim sektorima današnjeg digitalnog društva.

Sretno polaznicima!

Program obrazovanja za Računalnog operatera je prilagođen OSI i radu u sektoru turizma i ugostiteljstva.

Postavke privatnosti
Kada posjetite našu web stranicu, ona može pohraniti informacije putem vašeg preglednika iz određenih usluga, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Imajte na umu da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i uslugama koje nudimo.
Skip to content