Pravila privatnosti

Na ovoj stranici možete pročitati Opće uvjete korištenja web stranice zaposliseznanjem2.eu i Izjavu o privatnosti.

Opći uvjeti korištenja web stranice zaposliseznanjem2.eu

Dobro došli na web stranicu projekta Zaposli se znanjem 2. Molimo Vas da se upoznate s Općim uvjetima korištenja stranice i Općim uvjetima zaštite osobnih podataka.

Ukoliko budete imali kakvih pitanja ili nejasnoća, kontaktirajte nas mailom na adresu info@magistra.hr

Prihvaćanje Općih uvjeta

 1. Web stranica projekta u vlasništvu je učilišta Magistra. Pristupanjem zaposliseznanjem2.eu ili korištenjem bilo kojeg dijela sadržaja, prihvaćate ove Opće uvjete korištenja i Opće uvjete zaštite osobnih podataka (“Opći uvjeti”).

Ukoliko se ne slažete s navedenim molimo vas da dalje ne koristite stranicu zaposliseznanjem2.eu.

Promjene Općih uvjeta i stranice 

 1. Magistra zadržava pravo u bilo kojem trenutku izmijeniti ili dopuniti Opće uvjete, te takve promjene stupaju na snagu danom objave na stranici. Nastavljanjem pristupa stranicama zaposliseznanjem2.eu ili nastavljanjem korištenja bilo kojeg dijela sadržaja, podrazumijeva se da pristajete na takve izmijenjene ili dopunjene Opće uvjete. Savjetujemo da periodično provjeravate ove Opće uvjete kako bi bili upoznati sa eventualnim promjenama istih.
 2. Vaša je korisnička obveza koristiti stranicu u skladu s pozitivnim propisima, te općim moralnim i etičkim načelima.

Opći uvjeti zaštite osobnih podataka

 1. Na zaposliseznanjem2.eu koristimo tzv. cookies-“kolačiće” kako bi poboljšali funkcionalnost stranice i optimizirali oglašavanje. Analiziramo i podatke o korištenju pojedinih dijelova portala i prometu na stranicama. “Kolačići” su tekstovne datoteke koje se pohranjuju na računalu posjetitelja internetske stranice. Oni omogućavaju prepoznavanje korisnika pri ponovnom posjetu stranici. To nam omogućava provođenje gore opisane analize korištenja. “Kolačići” se inače mogu, putem odgovarajućih postavki na browseru, i odbiti ili izbrisati, ali to međutim može dovesti do nemogućnosti korištenja u potpunosti nekih funkcijastranice. Navedeni softver prikuplja i pohranjuje i neke tehničke podatke, uključujući IP adresu korisnika. Ni u kom slučaju ne dolazi do identifikacije osoba koje stoje iza podataka koji se koriste za poboljšanje funkcionalnosti, niti do prikupljanja osobnih podataka. Korištenjem naše internetske stranice dajete svoju suglasnost za gore opisani način provođenja analize korištenja ove internetske stranice.

Odgovornost

 1. Magistra i partneri na projektu ne odgovaraju ni za kakvu štetu koja bi mogla nastati zbog prekida dostupnosti, neobjavljivanja, odnosno brisanja sadržaja ili greške u radu web stranica.
 2. Zaposliseznanjem2.eu koristite isključivo na vašu vlastitu odgovornost. Prihvaćate da pristup ovoj internetskoj stranici ponekad može biti u prekidu, privremeno nedostupan ili isključen zbog rutinskog održavanja stranice tako i iz drugih razloga za koje nije odgovorna Magistra.
 3. Upoznati ste i suglasni ste s činjenicom da pri korištenju internetskom mrežom ponekad može doći do tehničkih problema pri funkcioniranju  navedene, a s time i do privremenog prekida usluga. Takvi i slični događaji su izvan naše kontrole pa iz toga razloga Magistra ne može biti odgovorna za bilo kakav gubitak podataka ili kakav drugi događaj do kojeg može doći za vrijeme korištenja i pružanja usluga. Magistra ni u kojem slučaju neće biti odgovorna za bilo kakvu štetu koja može nastati kao posljedica korištenja ili nemogućnosti korištenja ove internetske stranice.

Opće odredbe

 1. Na odnos između Vas i Magistre, kao vlasnice stranice, primjenjuju se pozitivni propisi Republike Hrvatske. U slučaju spora nadležan je stvarno nadležni sud u Zagrebu.

 

Izjava o privatnosti

 1. Koje osnovne podatke prikupljamo putem ove web stranice i na koji način?

Prikupljamo samo one osobne podatke koji su neophodni kako bismo Vam pružili (i unaprijedili) usluge dostupne na zaposliseznanjem2.eu ali i one koje nam želite dati dobrovoljno i zauzvrat koristiti neku od ponuđenih usluga. Prikupljamo prije svega neizravne podatke kao što su “cookies” (za praćenje veza i informacija o sustavu te korištenja stranica).

Izravne osobne podatke kao što su ime, adresa i e-mail adresa, samo onda kad Vi želite stupiti u kontakt s nama putem Kontakt formulara i/ili pristupom e-tečajevima i/ili e-materijalima. 

Sa svim Vašim podacima baratamo pažljivo i imajući u vidu sve potrebne mjere kako bi Vaši osobni podaci bili sigurni i zaštićeni.

 

 1. Kako čuvamo Vaše osobne podatke?

Magistra poduzima sve potrebne mjere kako bi Vaši osobni podaci bili sigurni. Vaše osobne podatke nikad ne dijelimo s trećim osobama, osim ako nemamo Vašu izričitu pisanu dozvolu za to, a i tada, samo ako je dijeljenje Vaših podataka nužno potrebno kako bismo Vam pomogle riješiti neki problem. Iznimka može biti sudski nalog za otkrivanje ip adrese ili sl. vanredna situacija koja podliježe zakonima RH. 

Samo ovlašteno osoblje Magistre (koja administrira stranicu) ima pristup Vašim osobnim podacima, a svi se moraju pridržavati pravila Izjave o privatnosti i temeljnih načela čuvanja osobnih podataka.

Kako bismo osigurali da Vaši osobni podatci budu zaštićeni, stalno nadograđujemo svoj informatički sustav te na taj način osiguravamo odgovarajuće mjere za sprječavanje neovlaštenog pristupa (npr. hakiranje).

 

 1. U koje svrhe Magistra koristi Vaše osobne podatke?

Vaši osobni podaci će se koristiti isključivo za upravljanje, podršku i dobivanje povratnih informacija o pruženoj usluzi te kako bi se spriječilo narušavanje sigurnosti, zakona ili uvjeta iz ugovora.

 

 1. Kome Magistra može otkriti Vaše osobne podatke i zašto?

Vaše osobne podatke nikad ne dijelimo s trećim osobama, osim ako nemamo Vašu izričitu pisanu dozvolu za to, a i tada, samo ako je dijeljenje Vaših podataka nužno potrebno kako bismo Vam pomogli riješiti neki problem.

Vaše osobne podatke možemo proslijediti državnim tijelima i agencijama za provedbu zakona u sljedećim situacijama:

(i) dužni smo to učiniti po zahtjevima bilo kojeg primjenjivog zakona;

(ii) ako je takva radnja neophodna za odvijanje pravnog procesa;

(iii) prilikom odgovora na sve pravne zahtjeve ili radnje;

(iv) ukoliko je to u skladu s pravnim zahtjevima ili radnjama, ili u cilju zaštite prava Magistre i partnera na projektu, korisnika ili javnosti.

 

 1. Kako možete vidjeti, provjeriti, izmijeniti ili obrisati osobne podatke koje ste nam poslali?

Možete zatražiti uvid u podatke koje imamo pohranjene o vama, zatražiti izmjenu ili potpuno brisanje podataka.

To možete učiniti tako da nam pošaljete zahtjev mailom na info@magistra.hr ili poštom na: Učilište Magistra, Rubetićeva 16, Zagreb.

 

 1. Koliko dugo Magistra zadržava Vaše osobne podatke?

Magistra može čuvati osobne informacije koje ste nam poslali putem ove web stranice u svojim bazama podataka. Vaši osobni podaci će se čuvati samo onoliko dugo koliko je neophodno da odgovorimo na pitanja ili riješimo probleme, pružimo željenu uslugu, osiguramo bolje i nove usluge, a u skladu sa zakonskim odredbama, prema važećem zakonu. To znači da možemo zadržati Vaše osobne informacije nakon što prestanete koristiti naše usluge ili prekinete s korištenjem ove web stranice. Nakon tog perioda, Vaše osobne informacije će biti izbrisane iz sustava.

Podsjećamo Vas da imate pravo na brisanje Vaših osobnih podataka u bilo kojem trenutku. Molimo pogledajte pitanje 5.

  

 1. Može li Magistra naknadno promijeniti uvjete Politike privatnosti?

Zadržavamo pravo izmjena i ispravaka ove obavijesti. Molimo Vas da pristupate ovoj web stranici s vremena na vrijeme, kako biste imali pregled novih informacija.

  

 1. Na koju se adresu mogu obratiti ukoliko imam dodatnih pitanja o mojim osobnim podacima?

E-mail: info@magistra.hr

Poštanska adresa: Učilište Magistra, Rubetićeva 16, 10 000 Zagreb

Postavke privatnosti
Kada posjetite našu web stranicu, ona može pohraniti informacije putem vašeg preglednika iz određenih usluga, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Imajte na umu da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i uslugama koje nudimo.
Skip to content