Otvorili smo Burzu rada


burza rada za osobe s invaliditeteom

 

Otvorite vrata inkluzivnosti i raznolikosti!
Pozivamo vas da postanete partneri u promicanju inkluzivnosti na radnom mjestu.

Naša platforma za zapošljavanje Burza rada i popratni besplatan alat za izradu prilagođenih životopisa osoba s invaliditetom (e-CV) je pušten u rad i pozivamo vas da postanete partneri u promicanju inkluzivnosti na radnom mjestu.

Zašto zapošljavati OSI putem naše Burze rada:

  1. Različitost: Osigurajte različite perspektive, iskustva i talente u vašem timu. Inkluzivno radno okruženje potiče inovacije i kreativnost.
  2. Motivacija: Osobe s invaliditetom često su iznimno posvećene svom poslu. Njihova predanost može unaprijediti produktivnost i timsku dinamiku.
  3. Jednostavnost zapošljavanja: Naša platforma olakšava proces zapošljavanja osoba s invaliditetom. Uz e-CV, pronađite kvalificirane kandidate jednostavno i brzo.
  4. Podrška: Pružamo podršku i obuku kako biste se osjećali sigurno i spremno za inkluzivno zapošljavanje. Surađujte s našim stručnjacima kako biste iskoristili sve prednosti raznolikosti.

Pridružite nam se u stvaranju inkluzivnijeg raznog okruženja. Postanite vođe promjene u turističko-ugostiteljskom sektoru i zajedno ćemo oblikovati budućnost gdje su svi talenti cijenjeni.

Burza rada: https://zaposliseznanjem2.eu/ecv/

Raznolikost zaposlenika donosi nove ideje i inovacije.

Postavke privatnosti
Kada posjetite našu web stranicu, ona može pohraniti informacije putem vašeg preglednika iz određenih usluga, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Imajte na umu da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i uslugama koje nudimo.
Skip to content