Uključivanje novog zaposlenika

onboarding

 

Pojam “onboarding” je nastao 1970-ih godina, a aktivno se počeo koristiti tek početkom ovog stoljeća. Početna definicija onboardinga podrazumijevala je učenje novog zaposlenika poslu i radnim zadacima, no danas ona obuhvaća mnogo više. Onboarding je mehanizam kroz koji se zaposlenika uvodi u posao i radne zadatke, u organizaciju i njenu kulturu i klimu. Kroz onboarding se novog zaposlenika upoznaje s timom i svim suradnicima, određuju radni ciljevi i olakšava prilagodba na radnu okolinu. Jednostavnije, to je proces integracije novog zaposlenika u novo okruženje organizacije i njene kulture.

Onboarding  novozaposlene osobe koja je osoba a s invaliditetom u poslovne procese tvrtke može predstavljati izazov i za poslodavca i za zaposlenika. Kako bi pomogli lakšem uključivanju u poslovne procese,  razvili smo jednostavan kviz koji osobi predstavlja najbolje prakse kako usvojiti nova znanja i kako najlakše učiti na novom radnom mjestu s obzirom na svoj stil učenja. Naši stručnjaci su pripremili upitnik “Kako usvajaš nova znanja na radnom mjestu” i preporuke za svaki stil učenja.

Upotrebom ovog kviza poslodavci mogu poboljšati svoj onboarding proces ne samo kod osoba s invaliditetom, već i kod svih drugih novih zaposlenika.

Link na kviz: Kako usvajaš nova znanja na radnom mjestu

Alat koji olakšava onboarding i poslodavcima i novim zaposlenicima!

Postavke privatnosti
Kada posjetite našu web stranicu, ona može pohraniti informacije putem vašeg preglednika iz određenih usluga, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Imajte na umu da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i uslugama koje nudimo.
Skip to content