O projektu

Svrha projekta Zaposli se znanjem 2

Svrha projekta Zaposli se znanjem 2 je povećanje zapošljivosti ranjivih skupina kroz obrazovanje i stručno osposobljavanje s ciljem integracije na tržište rada u sektoru turizma i ugostiteljstva.
Projekt je usmjeren na problematiku OSI – nezaposlenost, niska razina strukovnih znanja i vještina, nedostatak općih kompetencija, nekvalitetana praktična nastava, neadekvatni kapaciteti nastavnika i mentora te socijalna isključenost.

Osnovne informacije o projektu: Zaposli se znanjem II Factsheet

Projekt “Zaposli se znanjem II” je razvijen kao nastavak provedenog projekta “Zaposli se znanjem”, koji je u 2021. godini bio odabran kao “Success story from Croatia” od strane Europske unije te je nominiran od strane Ministarstva turizma za “Regiostars Award” nagradu EU.

Ciljanu skupinu čine:

  • nezaposlene osobe s invaliditetom
  • predavači ustanova za obrazovanje odraslih
  • mentori zaposleni u turizmu i ugostiteljstvu

Projektni partneri:

  • Idea putovanja d.o.o.
  • Olympic International d.o.o.
  • Udruga Eufin

Poziv: Poboljšanje pristupa ranjivih skupina tržištu rada u sektoru turizma i ugostiteljstva II.
Kod: UP.02.2.2.17.0033
Početak projekta: 11. ožujak 2022.
Trajanje projekta: 20 mjeseca

Ukupna vrijednost projekta je 2.168.253,36 HRK, 85% ukupnih prihvatljivih troškova osigurano je temeljem OPULJP iz sredstava Europskog socijalnog fonda (ESF-a) dok je 15% osigurano iz Državnog proračuna Republike Hrvatske. Projekt će se, u suradnji s partnerima, provoditi od ožujka 2022. do studenog 2023. godine.

Postavke privatnosti
Kada posjetite našu web stranicu, ona može pohraniti informacije putem vašeg preglednika iz određenih usluga, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Imajte na umu da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i uslugama koje nudimo.
Skip to content