Novosti

FB post - reklama za Ravnopravnost
Promjena počinje od nas

Pozivamo poslodavce i zaposlenike u odjelima za zapošljavanje da upišu besplatan i interaktivan e-Program Ravnopravnost na tržištu rada.

20230120_101841
Edukacija za računalnog operatera

Ponosni smo na naše polaznike koji ulažu trud i vrijeme kako bi unaprijedili svoja znanja i stekli kompetencije koje se traže u sektoru turizma i ugostiteljstva koji je rastući sektor s velikim potrebama za radnom snagom.

4
Radionice u Virovitici

Naše edukatorice, stručnjakinje i metorice za rad s osobama s invaliditetom – Ivančica Devčić i Gordana Katalenić – su u Virovitici održale individualna savjetovanja profesionalne orijentacije i radionicu grupne podrške za korisnike Udruge osoba s invaliditetom Inkluzija iz Virovitice.

windows-Bnl5yt3SNsM-unsplash
Računalni operater

Polaznici programa Računalni operater će steći stručna znanja i vještine potrebne za rad u sektoru turizma i ugostiteljstva, ali i općih računalnih znanja koja su potrebna u svim sektorima današnjeg digitalnog društva.

20220907_135255
Edukacija za mentore i predavače

Predavačima nedostaju praktična znanja dok mentorima praktične nastave nedostaju odgovarajuća pedagoška znanja za kvalitetno podučavanje na radnom mjestu.

453c06bc-45c5-454c-8744-cf1e95ef52c7
Radionica u Varaždinu

Hvala Društvu distrofičara, invalida cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida Grada Varaždina na suradnji!

Postavke privatnosti
Kada posjetite našu web stranicu, ona može pohraniti informacije putem vašeg preglednika iz određenih usluga, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Imajte na umu da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i uslugama koje nudimo.
Skip to content