Novosti

samoprocjena radno mjesto
Koji posao je za tebe?

Kako bismo mogli bolje savjetovati u izboru prikladnog posla u sektoru turizma i ugostiteljstva, pripremili smo upitnik-samoprocjenu!

zaposli se znanjem primjeri fotki
Nevidljivi invaliditet

Cilj kampanje Nevidljivi invaliditet je osvjestiti poslodavce da je on stvaran i da je potrebna daljnja edukacija kako bi se pružila podrška i razumijevanje zaposlenicima.

FB post - reklama za Ravnopravnost
Promjena počinje od nas

Pozivamo poslodavce i zaposlenike u odjelima za zapošljavanje da upišu besplatan i interaktivan e-Program Ravnopravnost na tržištu rada.

20230120_101841
Edukacija za računalnog operatera

Ponosni smo na naše polaznike koji ulažu trud i vrijeme kako bi unaprijedili svoja znanja i stekli kompetencije koje se traže u sektoru turizma i ugostiteljstva koji je rastući sektor s velikim potrebama za radnom snagom.

4
Radionice u Virovitici

Naše edukatorice, stručnjakinje i metorice za rad s osobama s invaliditetom – Ivančica Devčić i Gordana Katalenić – su u Virovitici održale individualna savjetovanja profesionalne orijentacije i radionicu grupne podrške za korisnike Udruge osoba s invaliditetom Inkluzija iz Virovitice.

windows-Bnl5yt3SNsM-unsplash
Računalni operater

Polaznici programa Računalni operater će steći stručna znanja i vještine potrebne za rad u sektoru turizma i ugostiteljstva, ali i općih računalnih znanja koja su potrebna u svim sektorima današnjeg digitalnog društva.

Postavke privatnosti
Kada posjetite našu web stranicu, ona može pohraniti informacije putem vašeg preglednika iz određenih usluga, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Imajte na umu da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i uslugama koje nudimo.
Skip to content