Kutak za poslodavce

MATERIJALI ZA POSLODAVCE

InkluZoom ponedjeljkom

Otvorena vrata na Zoomu ! Pozivamo poslodavce koji imaju pitanja o uključivanju osoba s invaliditetom u poslovno okruženje da nam se pridruže na Zoom druženju s našim stručnjakinjama Ivančicom Devčić i Gordanom Katalenić.

Nevidljivi invaliditet

Nevidljivi invaliditeti mogu utjecati na radne sposobnosti i produktivnost zaposlenika, stoga je važno da poslodavci razumiju njihove izazove i prilagode radno okruženje kako bi osigurali jednake mogućnosti i pravedan tretman.

Uključivanje novog zaposlenika

Naši stručnjaci su pripremili upitnik “Kako usvajaš nova znanja na radnom mjestu” i preporuke za svaki stil učenja kako bi olakšali proces onboardinga novim zaposlenicima.

Razumna prilagodba

Preuzmite vodiče s preporukama za razumnu prilagodbu radnog mjesta Zavoda za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom.

Kvote za zapošljavanje

Brošura “Obveza kvotnog zapošljavanja osoba s invaliditetom i mogućnosti zamjenskog ispunjenja kvote” je namijenjena gospodarstvenicima-poslodavcima.

Postavke privatnosti
Kada posjetite našu web stranicu, ona može pohraniti informacije putem vašeg preglednika iz određenih usluga, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Imajte na umu da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i uslugama koje nudimo.
Skip to content