Kreće Zaposli se znanjem II

Potpisom Ugovora s Ministarstvom turizma i sporta krećemo s provedbom projekta „Zaposli se znanjem II“ kojim doprinosimo uključivanju osoba s invaliditetom u tržište rada kroz praktična osposobljavanja, izradom e-rješenja i poticanjem suradnje između poslodavaca i udruga koje se bave osobama s invaliditetom.

Veseli nas što se posao započet našim uspješno završenim projektom Zaposli se znanjem nastavlja dalje!

Ukupna vrijednost projekta je 2.168.253,36 HRK, 85% ukupnih prihvatljivih troškova osigurano je temeljem OPULJP iz sredstava Europskog socijalnog fonda (ESF-a) dok je 15% osigurano iz  Državnog proračuna Republike Hrvatske. Projekt će se, u suradnji s partnerima, provoditi od ožujka 2022. do studenog 2023. godine.

Projekt “Zaposli se znanjem II” je razvijen kao nastavak provedenog projekta “Zaposli se znanjem”, koji je u 2021. godini bio odabran kao “Success story from Croatia” od strane Europske unije te je nominiran od strane Ministarstva turizma za “Regiostars Award” nagradu EU.

Postavke privatnosti
Kada posjetite našu web stranicu, ona može pohraniti informacije putem vašeg preglednika iz određenih usluga, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Imajte na umu da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i uslugama koje nudimo.
Skip to content