InkluZoom za poslodavce

inkluzoom ponedjeljkom za poslodavce

 

Pokrenuli smo InkluZoom ponedjeljkom – Otvorena vrata za poslodavce na Zoomu!

Želja nam je potaknuti poslodavce koji imaju pitanja o uključivanju osoba s invaliditetom u poslovno okruženje da se obrate našim stručnjakinjama i dobiju odgovore na svoja pitanja. Zoom sastanci su prilika da se poslodavci educiraju i postavljaju pitanja koja su relevantna za njihovu organizaciju. Cilj nam je stvoriti prostor za podizanje svijesti o važnosti inkluzivnosti u radnom okruženju te vam pružiti korisne uvide i strategije kako stvoriti inkluzivno radno mjesto.  

Zainteresirani poslodavci mogu dobiti više informacija o načinu prijave na: https://zaposliseznanjem2.eu/inkluzoom-ponedjeljkom

 

Zajedno možemo stvoriti radno okruženje koje potiče raznolikost, poštovanje i uspjeh za sve zaposlenike. Radujemo se razgovoru o inkluzivnosti!
Postavke privatnosti
Kada posjetite našu web stranicu, ona može pohraniti informacije putem vašeg preglednika iz određenih usluga, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Imajte na umu da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i uslugama koje nudimo.
Skip to content