Edukacija za mentore i predavače

EDUKACIJA ZA MENTORE I PREDAVAČE

 

U Učilištu Magistra je od 5. do 9.rujna 2022. održana petodnevna edukacija za mentore i predavače kako bi poboljšali praktična i pedagoška znanja te vještine stručnjaka iz turističko-ugostiteljskog sektora.

Analiza potreba je pokazala da predavačima nedostaju praktična znanja dok mentorima praktične nastave nedostaju odgovarajuća pedagoška znanja za kvalitetno podučavanje na radnom mjestu. Stoga smo nadopunili postojeće materijale za mentore i predavače i objedinili ih u priručnik “I ja sam tu!” te organizirali edukaciju za zaposlenike poslodavaca na projektu.

 

Trebate li i Vi pomoć u razvoju profesionalnih vještina za podučavanje ranjivih društvenih skupina, pozivamo Vas da preuzmete besplatan udžbenik “I ja sam tu!” i/ili prođete kroz besplatan e-program.

 

Sadržaj edukacije isključiva je odgovornost Učilišta Magistra.
Edukacija je financirana od strane Europske unije iz Europskog socijalnog fonda.

Edukacija za mentore i predavače kako bi poboljšali svoj pristup radu s osobama s invaliditetom.

Postavke privatnosti
Kada posjetite našu web stranicu, ona može pohraniti informacije putem vašeg preglednika iz određenih usluga, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Imajte na umu da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i uslugama koje nudimo.
Skip to content